Met de grootste passie probeer ik de mooiste, meest bijzondere of juist aparte situaties vast te leggen op de gevoelige plaat. Regelmatig ben ik dan ook op pad om van alles vast te leggen. Als veredelaar en afgestudeerde Plantenwetenschapper aan de Wageningen UR ben ik gefascineerd door de natuur en probeer deze schoonheid dan ook vaak in een foto te 'vangen'. Het gaat dus om de meest uiteenlopende zaken die ik fotografeer.

Reageren op foto's of vragen? Of wilt u gebruik maken van een van de foto's in groter formaat? Neem dan contact met mij op.

Het kan zijn dat mijn foto's in de media verschijnen onder bronvermelding van NuHeino.nl. Dit komt doordat ik mede-eigenaar/beheerder was van NuHeino.nl en hiervoor fotografeerde.

Overgang van zee tot lucht compleet onduidelijk Prachtrode Dahlia Silvius Brabo Vulkanenlandschap korstmos Glas-in-Lood Notre Dam Het Holocaust-Mahnmal Papaja Oranje Pasgeboren damhertje Paleis in Parijs Mestkever Waterlelie Bootje in vijver Jardin du Luxembourg Oranje zonsondergang Huizen aan de rand van Sodermalm Hotel des Invalides Opengevouwen Full House Ganzenvlucht Verlichtte eland Portretfoto Ooievaar Gewone Bronlibel