Over

De op JeroenWolfkampMedia.nl getoonde informatie is met zorg samengesteld, doch voor de juist- en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

Zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van JeroenWolfkampMedia.nl is het niet toegestaan om foto's, beeldmateriaal en/of teksten die via JeroenWolfkampMedia.nl verstrekt worden op welke wijze dan ook te verspreiden of over te nemen.

JeroenWolfkampMedia.nl is niet aansprakelijk voor mogelijke schade als gevolg van onjuistheden, mogelijk veroorzaakte problemen of technische storingen.


© 2019 - Jeroen Wolfkamp

Paddenstoel op boomstam Schelpen op strand Ameland Libelle omringd door groen Gondel in Venetie IJs Sultan Ahmet Moskee Koolmees tussen besneeuwde takken Kleurrijke paraplu zee Peloton Giro d Italia 2016 IJsschots Detailopname Stormschade De Seine Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima op het 5-mei Plein De Kerk Van De Ridder Stock Zonsondergang aan de Rijn Eiffeltoren met fonteinen Brede School Heino in aanbouw Paddenstoel Den Alerdinck Handelshuizen Venetie Vergulde poorten Stadhuis Stockholm Topje van Musee Du Louvre