Met de grootste passie probeer ik de mooiste, meest bijzondere of juist aparte situaties vast te leggen op de gevoelige plaat. Regelmatig ben ik dan ook op pad om van alles vast te leggen. Als veredelaar en afgestudeerde Plantenwetenschapper aan de Wageningen UR ben ik gefascineerd door de natuur en probeer deze schoonheid dan ook vaak in een foto te 'vangen'. Het gaat dus om de meest uiteenlopende zaken die ik fotografeer.

Reageren op foto's of vragen? Of wilt u gebruik maken van een van de foto's in groter formaat? Neem dan contact met mij op.

Het kan zijn dat mijn foto's in de media verschijnen onder bronvermelding van NuHeino.nl. Dit komt doordat ik mede-eigenaar/beheerder was van NuHeino.nl en hiervoor fotografeerde.

Te Gekke Sterrenshow Kleurrijke paraplu zee Opengevouwen Full House Tulp Worlds Favourite Vijf toppers op de baan van Roubaix Koolmees tussen besneeuwde takken Oranjetipje Bamboepage Loch Lommond boom Rheinturm met Rheinbrug Lot Lohr en Renee Menschaar The dragon lamp Venice Gouden vogel voor wijzerplaat Knop in Liatris Kerstengel Oranje bloem St Pieter Chapel Honingbij IJsschots Glazen Kerstbol