Met de grootste passie probeer ik de mooiste, meest bijzondere of juist aparte situaties vast te leggen op de gevoelige plaat. Regelmatig ben ik dan ook op pad om van alles vast te leggen. Als veredelaar en afgestudeerde Plantenwetenschapper aan de Wageningen UR ben ik gefascineerd door de natuur en probeer deze schoonheid dan ook vaak in een foto te 'vangen'. Het gaat dus om de meest uiteenlopende zaken die ik fotografeer.

Reageren op foto's of vragen? Of wilt u gebruik maken van een van de foto's in groter formaat? Neem dan contact met mij op.

Het kan zijn dat mijn foto's in de media verschijnen onder bronvermelding van NuHeino.nl. Dit komt doordat ik mede-eigenaar/beheerder was van NuHeino.nl en hiervoor fotografeerde.

Kleine Rode Weekschildkever Gebroeders vliegenzwam Razensnel reuzenrad Orchidee Doornsee cactus Huizen aan de rand van Sodermalm Merel Rheinturm met Rheinbrug by night Snowdon Pyg-track Hulst in volle bloei Verstopte Koolmees in ijswereld Torens van Padova Breakdancer met Reuzenrad Loch Lommond boom Kever Portretfoto St Louis Gold Zonsopkomst Kleurrijke paraplu zee Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima maken tocht in open koets Koolmees tussen besneeuwde takken