Met de grootste passie probeer ik de mooiste, meest bijzondere of juist aparte situaties vast te leggen op de gevoelige plaat. Regelmatig ben ik dan ook op pad om van alles vast te leggen. Als veredelaar en afgestudeerde Plantenwetenschapper aan de Wageningen UR ben ik gefascineerd door de natuur en probeer deze schoonheid dan ook vaak in een foto te 'vangen'. Het gaat dus om de meest uiteenlopende zaken die ik fotografeer.

Reageren op foto's of vragen? Of wilt u gebruik maken van een van de foto's in groter formaat? Neem dan contact met mij op.

Het kan zijn dat mijn foto's in de media verschijnen onder bronvermelding van NuHeino.nl. Dit komt doordat ik mede-eigenaar/beheerder was van NuHeino.nl en hiervoor fotografeerde.

Blauwe Morpho vlinder Reuzenrad Arc de Triomphe St Pieter in ochtengloren Koningin Maxima zwaait Wageningen uit Prachtige oogtekening uilvlinder Merelnest Portugese vlag IJsschots Nordkapp schip Grote Beervlinder Honingbij Backlight drummer Eiffeltoren vanaf brug gezien IJs Sumoworstelaar Stapel bomen IJshaven Krijsende meeuw Colleseum Sint Jacobsvlinder rups