Met de grootste passie probeer ik de mooiste, meest bijzondere of juist aparte situaties vast te leggen op de gevoelige plaat. Regelmatig ben ik dan ook op pad om van alles vast te leggen. Als veredelaar en afgestudeerde Plantenwetenschapper aan de Wageningen UR ben ik gefascineerd door de natuur en probeer deze schoonheid dan ook vaak in een foto te 'vangen'. Het gaat dus om de meest uiteenlopende zaken die ik fotografeer.

Reageren op foto's of vragen? Of wilt u gebruik maken van een van de foto's in groter formaat? Neem dan contact met mij op.

Het kan zijn dat mijn foto's in de media verschijnen onder bronvermelding van NuHeino.nl. Dit komt doordat ik mede-eigenaar/beheerder was van NuHeino.nl en hiervoor fotografeerde.

Rattenslang Witte annemoon Rotsenwand bij eb Chinese Sneeuwdraak Palmboom Laatste bladeren aan boom Hoedjes Niki Terpstra Jonge eendjes Rode bessen in sneeuw Zomers spoor Portretfoto Soldaatje Afrikaanse IJs savanne Libelle omringd door groen Scheermessen op strand De laatste overblijver van de autorodeo 2013 Kameleon Autorodeo 2012 Torenvalk Jonge Politieagenten Heinose brandweer open dag