Met de grootste passie probeer ik de mooiste, meest bijzondere of juist aparte situaties vast te leggen op de gevoelige plaat. Regelmatig ben ik dan ook op pad om van alles vast te leggen. Als veredelaar en afgestudeerde Plantenwetenschapper aan de Wageningen UR ben ik gefascineerd door de natuur en probeer deze schoonheid dan ook vaak in een foto te 'vangen'. Het gaat dus om de meest uiteenlopende zaken die ik fotografeer.

Reageren op foto's of vragen? Of wilt u gebruik maken van een van de foto's in groter formaat? Neem dan contact met mij op.

Het kan zijn dat mijn foto's in de media verschijnen onder bronvermelding van NuHeino.nl. Dit komt doordat ik mede-eigenaar/beheerder was van NuHeino.nl en hiervoor fotografeerde.

Meikever op Haagbeuk Wielerbaan van Roubaix Blad in detail Vulkanenlandschap korstmos Beverrat nuttigt wortel Musee Du Louvre zonneschijn Rotsen Albufeira bij eb Bladwesp Zwitserse Alpen Springspin Professor Rontgen Tulp Basterdzandloopkever Detailopname Stormschade Hulst in volle bloei Citroenvlinder op Prikneus Full House Ambulances Giro d Italia Loch Lommond Schelpenwand Paardenbijter