Met de grootste passie probeer ik de mooiste, meest bijzondere of juist aparte situaties vast te leggen op de gevoelige plaat. Regelmatig ben ik dan ook op pad om van alles vast te leggen. Als veredelaar en afgestudeerde Plantenwetenschapper aan de Wageningen UR ben ik gefascineerd door de natuur en probeer deze schoonheid dan ook vaak in een foto te 'vangen'. Het gaat dus om de meest uiteenlopende zaken die ik fotografeer.

Reageren op foto's of vragen? Of wilt u gebruik maken van een van de foto's in groter formaat? Neem dan contact met mij op.

Het kan zijn dat mijn foto's in de media verschijnen onder bronvermelding van NuHeino.nl. Dit komt doordat ik mede-eigenaar/beheerder was van NuHeino.nl en hiervoor fotografeerde.

Dubbelbandzweefvlieg Sfeervol Paasvuur Koolmees tussen besneeuwde takken Rood en groen zeewier Botanische tuin Padova Pyreneese Lelie Kameleon Springspin Glyder Fawr Kasseistroken 18 Haveluy a Wallers Glas-in-Lood Notre Dam Grote Beervlinder Glas-in-Lood Notre Dam Zij-vleugel Topje van Musee Du Louvre Huizen aan de rand van Sodermalm Mozaiek op Paddenstoel Mist verrast bergmeer Besneeuwde takken Stapel bomen Algarve Schweppes