Met de grootste passie probeer ik de mooiste, meest bijzondere of juist aparte situaties vast te leggen op de gevoelige plaat. Regelmatig ben ik dan ook op pad om van alles vast te leggen. Als veredelaar en afgestudeerde Plantenwetenschapper aan de Wageningen UR ben ik gefascineerd door de natuur en probeer deze schoonheid dan ook vaak in een foto te 'vangen'. Het gaat dus om de meest uiteenlopende zaken die ik fotografeer.

Reageren op foto's of vragen? Of wilt u gebruik maken van een van de foto's in groter formaat? Neem dan contact met mij op.

Het kan zijn dat mijn foto's in de media verschijnen onder bronvermelding van NuHeino.nl. Dit komt doordat ik mede-eigenaar/beheerder was van NuHeino.nl en hiervoor fotografeerde.

Krab in yogahouding Kootwijkerzand Slapende flamingo Prachtige oogtekening uilvlinder Rode bessen in sneeuw Pomptoertocht trekt volop bekijks Gondel in Venetie Distelvlinder Kleurenpracht Loch Lommond Paddenstoel Den Alerdinck Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima op het 5-mei Plein Pasgeboren damhertje Kaknastornet Gouden vogel voor wijzerplaat Verrekijker in zandwoestijn Honingbij Oranje vogel Basterdzandloopkever Papaja Oranje