Met de grootste passie probeer ik de mooiste, meest bijzondere of juist aparte situaties vast te leggen op de gevoelige plaat. Regelmatig ben ik dan ook op pad om van alles vast te leggen. Als veredelaar en afgestudeerde Plantenwetenschapper aan de Wageningen UR ben ik gefascineerd door de natuur en probeer deze schoonheid dan ook vaak in een foto te 'vangen'. Het gaat dus om de meest uiteenlopende zaken die ik fotografeer.

Reageren op foto's of vragen? Of wilt u gebruik maken van een van de foto's in groter formaat? Neem dan contact met mij op.

Het kan zijn dat mijn foto's in de media verschijnen onder bronvermelding van NuHeino.nl. Dit komt doordat ik mede-eigenaar/beheerder was van NuHeino.nl en hiervoor fotografeerde.

Sociale Vliegenzwam Hulst in volle bloei Zwitserse Alpen Zonsondergang aan de Rijn Pyreneese Lelie Albert Memorial Schelpen op strand Ameland Struiksprinkhaan geniet van de zon Panter geniet van zon Winterheide Blauwe Snuitkever Chambre de Commerce et d Industrie Pomptoertocht trekt volop bekijks Kleurenparade Kermisverlichting Kootwijkerzand Slotenbrug Glas-in-Lood Hotel des Invalides Ree op de Hoge Veluwe Portret Holenduif