Met de grootste passie probeer ik de mooiste, meest bijzondere of juist aparte situaties vast te leggen op de gevoelige plaat. Regelmatig ben ik dan ook op pad om van alles vast te leggen. Als veredelaar en afgestudeerde Plantenwetenschapper aan de Wageningen UR ben ik gefascineerd door de natuur en probeer deze schoonheid dan ook vaak in een foto te 'vangen'. Het gaat dus om de meest uiteenlopende zaken die ik fotografeer.

Reageren op foto's of vragen? Of wilt u gebruik maken van een van de foto's in groter formaat? Neem dan contact met mij op.

Het kan zijn dat mijn foto's in de media verschijnen onder bronvermelding van NuHeino.nl. Dit komt doordat ik mede-eigenaar/beheerder was van NuHeino.nl en hiervoor fotografeerde.

Razendsnelle zweefmolen Merel Duin op Ameland Wielerbaan van Roubaix Verkeerstroom Dusseldorf Orchidee Heide bloeit op tussen geel gras Detailopname Stormschade Zwaan in meer Oranje vogel IJs Papageaai Brandenburger Tor Winterlandschap Brand in woonboerderij buitengebied Heino Big Ben Loch Lommond boom Bruine meeuw kijkt uit over Llyn Llydaw Doolhof van cactussen Bootje in vijver Jardin du Luxembourg Bladwesp