Met de grootste passie probeer ik de mooiste, meest bijzondere of juist aparte situaties vast te leggen op de gevoelige plaat. Regelmatig ben ik dan ook op pad om van alles vast te leggen. Als veredelaar en afgestudeerde Plantenwetenschapper aan de Wageningen UR ben ik gefascineerd door de natuur en probeer deze schoonheid dan ook vaak in een foto te 'vangen'. Het gaat dus om de meest uiteenlopende zaken die ik fotografeer.

Reageren op foto's of vragen? Of wilt u gebruik maken van een van de foto's in groter formaat? Neem dan contact met mij op.

Het kan zijn dat mijn foto's in de media verschijnen onder bronvermelding van NuHeino.nl. Dit komt doordat ik mede-eigenaar/beheerder was van NuHeino.nl en hiervoor fotografeerde.

Panter geniet van zon Roestige aap Merel Torens van Padova The Gherkin Uitlopende broeder knoppen Kever Portretfoto Doolhof van cactussen Portret Holenduif Ericsson Globe Besneeuwde takken Kerstengel met Kaffee Passiebloem Oranje bloem straalt in tuin Notre Dam Glas-in-Lood Notre Dam Steengroeve Llanberis Afrikaanse IJs savanne Orchidee Kerstballen Rood en groen zeewier